Chemryt - Did you know that everything is made out of chemicals?

Chemistry | Software | Compdb State

Pharma One

Description : Pharma One është distributori kryesor farmaceutik në Shqipëri me mbi 20% të vlerës së tregut. Misioni ynë është shërbimi në kohën dhe cilesinë e duhur të të gjithe kërkesave të tregu

City : Tirana

Website : http://www.pharmaone.al/

Ilmafarm

Description : Konsiderohemi si kompani me cilësi të lartë dhe i besueshëm për klientët tanë

City : Tirana

Website : http://ilmafarm.com/

Farma-net

Description : Farma Net Albania was founded in July 2009 by a group of local businessmen. Desiring to reflect the success of businesses and previous activities, they decided to be present and successful in the phar

City : Tirana

Website : http://www.farma-net.com/